Onze diensten

Waarvoor kan u bij ons terecht

Correcte service in schoonmaak op maat

Als u de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand liever aan een professional overlaat, neem dan contact op met Sunshine Cleaning Diensten uit Pelt in Limburg. Wij leveren maatservice in allerlei soorten poetsdiensten:

Schoonmaak van het interieur

De schoonmaakmedewerkers van Sunshine Cleaning Diensten verzorgen de volledige reiniging van het interieur van uw woning, bedrijf of kantoorpand. Die verzorging houdt een complete poetsbeurt in van de door u aangewezen ruimtes, en dat van boven tot onder. U kunt ervoor kiezen om deze reinigingsservice éénmalig in te schakelen of ons op regelmatige basis aan het werk te zetten. We werken altijd vlot, proper en tegen scherpe tarieven.

Reiniging van zonnepanelen

Ook voor de schoonmaak van zonnepanelen kunt u ons inschakelen. Een zonnepaneel wordt voortdurend blootgesteld aan vuil. Het oppervlak zit dan ook al snel vol mos, stof, bladeren, vogeluitwerpselen en ander vuil. Daardoor kan de werking van het paneel nadelig beïnvloed worden. Door alle vuil en stof zal het rendement namelijk dalen. In de herfst en winter, wanneer het vaker regent, is één schoonmaakbeurt voldoende. In de lente en zomer is minimaal twee keer reinigen aan te raden. Zo kunt u tot wel 30% meer energie opwekken.

Reiniging buiten

Een degelijke reiniging van het terras, de gevel en buitenmuren, of de schoonmaak van alle dakgoten, wij doen het graag en grondig voor u. Voor een professionele poetsbeurt van het exterieur van uw woning of bedrijfspand, schakel Sunshine Cleaning Diensten in. Ook voor alle vensters en het raamwerk trouwens.

Commerciële en industriële schoonmaak

Onze medewerkers garanderen ook een hygiënische en frisse werkplek en omgeving voor uw personeel. In kantoorruimtes en burelen, productieomgevingen, fabrieks- en bedrijfshallen, winkels en horecaondernemingen, wij leveren altijd een scherp geprijsde en propere service.